eslöv

eslöv

fredag 7 oktober 2016

Vecka 41


I fredags avslutade vi veckan med att jag lärde klassen en ny lek, ”Bakvänd kurragömma”. Det blev många skratt och de allra flesta skrev på utvärderingen att de hade haft jättekul och att de gärna vill leka hela klassen fler gånger. Jag hoppas att ni kommer leka Bakvänd kurragömma på rasterna när ni har lust.

Vi har börjat med vårt nya skrivprojekt ”Skogens hemlighet” . Något som verkligen alla har kommit igång och arbetet bra med. Flera av er är färdiga med sina båda väsen och i veckan som kommer ska vi jobba vidare med nästa uppgift.

Mellanstadiet vann tävlingen om att minska matsvinnet i matsalen. Varje dag förra veckan så vägdes maten som slängts och varje dag fick vi veta vilket stadie som varit duktigast på att ta upp så mycket mat som man orkar äta. Nu ska vi fortsätta att vara medvetna om hur mycket mat som vi kan spara genom att tex ta upp två portioner istället för en.

.I vår klass tävlade Axel, Melvin, Samuel, Amanda och Sabit i olika friidrottsgrenar  på Ekevalla  i onsdagens Kretsmästerskap. Bra jobbat alla fem! Det blev tom. en medalj.

                     

 

måndag
GOTD
aktivitet förebygger
14,10-15,10
tisdag
Ma-läxa
Titta på ma-filmen 3 gånger som finns på Classroom.
onsdag
GOTD
Skogens hemlighet
Dina två väsen ska vara färdiga 
torsdag
Bakom masken
GOTD
Läs kapitel ”Lockbete”, flera gånger hemma.Spela in dig själv.
fredag
Engelska:
Ma: Pixel
Engelska
 
Ma: Planering för vecka 41 ska vara klar och lämnas in.
Engelska: Läs /lyssna på kapitel 6  i Magic. Träna på orden. Använd gärna din ipad

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar