eslöv

eslöv

fredag 18 november 2016

vecka 47


Vecka 47
Fyra och en halv vecka kvar till jullovet. Vår första termin har rusta förbi. Nu känner vi varandra bra och vi jobbar hårt i klassrummet varje dag. Ni tar större och större ansvar för er skolgång, både i klassrummet, på raster och med era läxor. Det gläder mig extra mycket att ni har förstått hur ni ska få arbetsro och ett trevligt klimat i vårt klassrum. 
Vi har hyrt ut vårt klassrum till hanbollslag och brottning, de har fått sova där över helgen. Nu får klassen 1000:-  att göra något tillsammans för. Bra va?!
Det har försvunnit ett par svarta termobyxor från Kapp Ahl. De är i storlek 134 och de har svarta hängsler med texten Vox. Titta hemma så att det inte har skett en förväxling.
På onsdag är det Luciaträning 10,30-11,40 för de elever som ska vara med i Luciatåget. Det är inte så många träningar kvar så det gäller att öva sångerna hemma också.
På onsdag är det föräldrasamråd 18,00-19,30. Elin och Lina representerar föräldrarna i klass 4c
På fredag kommer vi att avsluta arbetet i samhällskunskap som heter Vårt samhälle. Det kommer vi att göra med en skriftlig koll. Ni har fått ett papper av sara med de begrepp som är viktiga att kunna.
Glöm inte att redovisa era GOTD hemma. Måndag , onsdag och torsdag kommer ni hem med nya GOTD. Påminn mamma och pappa om att skriva sitt namn när de har lyssnat på er.

måndag
GOTD
aktivitet förebygger
14,10-15,10
tisdag
Ma-läxa
Titta på ma-film och jobba med stencilen.
onsdag
GOTD
torsdag
Bakom masken
GOTD
Bakom masken, läs kapitel ”Bakbunden”, flera gånger hemma.Spela in dig själv och lämna in på Classroom
fredag
Ma: Veckans Pixelplanering

Engelska: Magic

Vårt samhälle- koll
Veckans pixelplanering(inklistrad i ditt ma-häfte) ska vara klar
Engelska:Magic kapitel 10. Träna på att läsa texten och översätta den. Du ska också träna på glosorna på glosor.eu eller magic. Träna på 12 eller 7 glosor, du bestämmer.

Träna på alla ord och begrepp som du har fått av Sara i Vårt samhälle.Vi kommer att ha en skriftlig koll.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar