eslöv

eslöv

fredag 25 november 2016

vecka 48


Vecka 48
Nu har vi avslutat vårt arbete i samhällskunskap med en skriftlig koll. Det är en träningssak att ha skriftliga prov där man ska kunna resonera och visa hur man tänker så flera av er tyckte att det var svårt. Som tur är så kommer det att komma många skriftliga uppgifter där ni tränar era förmågor . Det viktiga är alltid att man gör sitt bästa och att man vill visa hur mycket man faktiskt kan. Det är aldrig någon som blir bedömd i hur fort det går. Möjligtvis på idrotten när ni springer lopp!

Vi kommer att börja arbeta med historia i veckan. Vikingarna kommer ni att gilla att arbeta med!
I matten fixar ni så mycket fint till vårt klassrum och i fredags fick ni göra Rangolimönster för första gången. Det var många som ville ta hem och pyssla med det i helgen.
I veckan som kommer blir det ma-koll på torsdag. N ska träan i ert geometrihäfte i skolan hela veckan.
På engelskan så är det fler och fler som väljer att göra 7 glosor på fredagens glosprov. Bra att ni utmanar er själv och tränar er stavning. Några vill fortsätta att träna på att känna igen orden och översätta de till svenska ocg inte alls träna stavningen och ni tränar då på tolv ord.
På måndagens aktivitet förebygger så kommer basketgänget att spela utomhus så ni måste ha varma kläder med er.Det gäller alltså : Jonathan, Harald,Isak, Oskar och Sebastian
På fredag är det Luciaträning 8,00-9,30
måndag
GOTD
aktivitet förebygger
14,10-15,10
tisdag


onsdag
GOTD
torsdag
Bakom masken
GOTD
Ma-koll
Bakom masken, läs kapitel ”Popcorn”, flera gånger hemma.Spela in dig själv och lämna in på Classroom
Träna i ditt geometrihäfte som du har fått av Frida
fredag
 
Ma: Veckans Pixelplanering Engelska: Magic kap 11
 
Veckans pixelplanering(inklistrad i ditt ma-häfte) ska vara klar
Engelska:Träna på att  läsa kap 11 i din magicbok. Träna också på glosorna på glosor.eu eller på magic. Du väljer om du vill träna på 7 eller 12 ord.väljer du 7 ord så ska dessa skrivas och stavas rätt. Väljer du 12 ord kommer du att få alternativ.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar