eslöv

eslöv

fredag 1 juni 2018

Vecka 23


Vecka 23

Härliga, varma dagar. Det gäller att dricka mycket och pausa ibland i  klassrummet så att vi får upp energin igen. Detta är sista veckan med läxor för de alla flesta. Är någon inte klar med MystiskaplatsKeynoten så kommer det att bli läxa, men ni kommer att få mycket tid i skolan nästa vecka att bli klara så jag tror inte att någon ska behöva jobba hemma. Ni kommer att redovisa era KeyNotes för varandra sista veckan i skolan.

På rasterna har ni alltid en vuxen ute med klassen. På veckokollen berättar ni att ni är väldigt nöjda med den insatsen.Ni är också nöjda med hur alla har varit glada och trevliga på Arenan, vägg och princess. Ni känner er också stolta och nöjda över att ni faktiskt har ändrat på något som inte var kul. Bra jobbat klassen , nu njuter vi sista två veckorna.

Nu har vi lite annorlunda veckor framför oss där en del lektioner blir inställda och ersatta med annat. På måndag blir det  idrott med Sara vi ses vid klassrummet 8.00. Ni behöver alltså inte vara ombytta denna dag. Ni kommer att ha  extra idrott med Carin och 5a torsdag 10.35-11.25.

På tisdag ska vi gå och titta på åk 6 avslutningsshow klockan 9.00. Efter det kommer ni att ha er idrott men tillsammans med 5b.

På onsdag är det Sveriges nationaldag och det betyder att det är lovdag för oss alla.

På måndag kommer vi att arbeta med Pojken och Tigern kapitel 11-12 i skolan. Ni har sedan i läxa att läsa kapitel 13-14 hemma till torsdag.


måndag
GOTD
Du ska redovisa dagens GOTD hemma
idrott med Sara- inga kläder behövs vi ses vid klassrummet
tisdag
GOTD


No-Elektricitet kan vara farligt
Du ska redovisa dagens GOTD hemma

Jobba med arbetsblad 3- Elektricitet
Åk 6 avslutningsshow
Utomhus-Idrott tillsammans med 5b
onsdag
LOVDAG
torsdag
Pojken och Tigern tidsmaskinen-kapitel 13-14
Läs kapitel 13-14 hemma
Utomhus-Idrott tillsammans med 5a
fredag
 GOTD
Max´s movie avsnitt 7-8 glosor




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar