eslöv

eslöv

fredag 16 december 2016

vecka 51

Sista tre dagarna i skolan, så fort den här terminen har gått. Mycket har vi hunnit med tillsammans, ni har alla arbetat hårt i klassrummet och med era läxor hemma. Ni har växt på flera sätt , både på längden och som personer.Jag är så glad att just jag får träffa och jobba med  er varje dag. 2017 fortätter vi att köra hårt!


Så här sista veckan blir det inga läxor att hålla koll på förutom grej of the day.Vi har också jobbat med Bakom Masken och läxan till kapitel "Inlåst" finns på Classroom om ni vill göra den klart under lovet.


På måndag är det äntligen dags för vår mysdag. Ni har gemensamt fått planera och bestämma vad ni vill göra under den här dagen och vi ser framemot den. Det blir alltså ingen vanlig dag med lektioner utan mer fria saker som spel, film och lekar. Men precis som alla andra lektioner så måste var och en ta ansvar för att det ska bli trevligt. kanske lite extra mycket en sån dag när inte Sara kan arbeta med alla barn samtidigt. Gör rätt val , så blir det en trevlig dag. Ni har betstämt att ni vill äta pizza och dricka läsk så det har vi beställt från Castrum . Ingen vanlig lunch i matsalen alltså,vi äter tillsammans i klassrummet.


Ni vill också ha med godis och snacks när vi ska titta på film. Då har vi bestämt att man får handla för max 30:-, men man måste absolut inte ta med det går bra att ta med frukt eller liknande. Ingen dricka, det har vi.


På tisdag arbetar vi i klassrummet och städar.


På onsdag är sista skoldagen . Vi träffas i klassrummet 8,00 precis som vanligt. Klockan 9,30 går vi till Eslövshallen för avslutning tillsammans hela skolan. Vi har inte möjlighet att bjuda in er föräldrar till den här avslutningen.Den är enbart för elever och lärare .Klockan 11,00 är skoldagen slut och vi önskar varandra God Jul.


Vi ses igen torsdagen den 12 januari 8,00


Till alla er föräldrar vill jag tacka för ett gott samarbete kring era fina barn den här terminen. Tack för alla trevlig besök i klassrummet och alla trevliga samtal. Ta
hand om varandra under ledigheten och ät gott ,mys tillsammans så ses vi 2017
Merry Christmas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar