eslöv

eslöv

fredag 9 juni 2017

Vecka 24- sista veckan i åk 4


Vecka 24

Sista veckan tillsammans innan ett långt sommarlov.
Vilka härliga dagar vi haft tillsammans den här veckan. Glada barn som jobbar och är trevlig mot varandra. Idag bestämde lärarna i  åk 4 att ni fick vara ute lite längre på lunchratsen för att det var så fint väder och ni hade så trevligt tillsammans med 4a på fotbollsplanen.Då är ni så duktiga och kommer in 12,30 precis som vanligt. Bara ett exempel på att alla rutiner sitter hos er nu. I femman kan vi bara köra så att det ryker!

Vi kör ända in i kaklet med att arbeta klart och att städa. I veckan är det viktigt att rensa hemma och ta med alla skolböcker tillbaka till skolan. Kompisboken och Magicboken kommer att samlas in på måndag för er som inte redan har lämnat. Några har ”The book about me” hemma, se till så den hamnar i väskan. Vi kommer att skicka hem färdiga böcker, pärmar mm på onsdag och torsdag så det är bra om skolväskan är helt tom då. Kan vara bra att stoppa ner en extra kasse. Ni har jobbat hårt och producerat mycket.

I veckan är de inga gemensamma läxor för klassen, däremot kan enskilda elever få uppgifter med sig hem att arbeta klart med. The book about me, Skogens hemlighet och redovisning av Kompisboken är saker som behöver vara färdiga. Ni får tid att arbeta i skolan men en del behöver lite extra tid hemma.

Idrott som vanligt måndag och onsdag den här veckan.

Ni som var med och gick Luciatåg i julas går och äter pizza på tisdag den 13 juni. Det är belöningen för att ni ville lussa för oss. Jag får äran att hänga med, det ser jag framemot.

På fredag är det skolavslutning i Hallen. Se separat inlägg om tider denna dag. Glöm inte lämna in lapp om detta. Ni föräldrar som vill vara med är välkomna upp till Eslövshallen 8,50.

 

måndag
tisdag
Pizza på Castrum för Luciagänget.14,00-15,30
onsdag

torsdag
fredag
 
 
 
SKOLAVSLUTNING
8,00-10,00

 -

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar