eslöv

eslöv

fredag 23 mars 2018

Vecka 14


Vecka 14
Idag går ni hem på påsklov, härlig känsla det där när all ledighet ligger framför en.
Vi hade en kul Trippelbollturnering med många kämpande lever som verkligen gjorde sitt bästa. Kul att så många fick nya kontakter och hade  haft en toppenrolig dag.
I veckan har ni jobbat mycket med era personliga mål. Flera av er är nu riktigt duktiga på programmering, jag hänger inte alltid med er!
Ni har också arbetat med att läsa och skriva på engelskan. Vilken skillnad det är nu, ni kan jobba alldeles självständigt även under engelsklektionerna.
Veckan efter lovet kommer vi inte att arbeta med ett nytt kapitel i Magic. Vi kommer att jobba med läsförståelse på olika sätt hela veckan. Ni kommer att få prova göra Nationella prov i engelska, bara som en övning så klart. Jag tror att ni kommer att upptäcka att det är kul och att ni faktiskt redan nu kan väldigt mycket engelska. Läxan i engelska blir att repetera klockan. Om du hade alla rätt på Klockkollen behöver du inte repetera så mycket men om du hade något som var svårt, så har du chansen att repetera hela veckan.
I veckan kommer ni att få en ny, gemensam bok som alla i klassen ska läsa. Boken heter ”Pojken och Tigern-Tidsmaskinen” och handlar om en pojke som reser tillbaka i tiden. Den passar bra ihop med vårt arbete i historia. Den här veckan blir det ingen läsläxa hem utan vi gör det gemensamt i skolan men from. nästa vecka kommer ni att läsa hemma och sedan arbeta med de sidor ni läst, i skolan.
Ha ett fint lov så syns vi tisdagen den 3 april.
På söndag (8 april) är sista dagen att rapportera in er kakförsäljning. Se separat inlägg.
måndag
Lediga
tisdag
GOTD
onsdag
torsdag
Ma: Titta på ma-filmen,samt gör veckans maplanering.
Maläxan finns inklistrad i separat läxbok.
fredag
 Eng:Träna klockan
GOTD
 Gå in på classroom-elevens val engelska -klockan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar