eslöv

eslöv

fredag 31 augusti 2018

vecka 36


Vecka 36

Veckorna rusar fram , fredag igen.

På idrotten är det friidrott som gäller. Förra veckan nr det var regnigt fick ni vara inne och hoppa höjdhopp. Sikta högt- 1.45 m hoppas jag att någon ska lyckas slå innan ni är färdiga med mellanstadiet. Carin är så nöjd mer er arbetsinsats under lektionerna pigga , glada och idrottsintresserade elever. Fortsätt så!

Även Diana på hemkunskapen är nöjd med ert arbete. Ni är motiverade och för första gången någonsin var det elever som hade tackat Diana efter lektionen. Underbart!!!!  Människor blir glada över att bli bemötta trevligt, fortsätt så gänget så kommer ni att ha ett fantastiskt år i årskurs sex med bara glada lärare och hårt arbete.
Ingen musik i helkaklass den här veckan.
På tisdag kommer halva klassen att ha hemkunskap igen. Glöm inte att ni har fått läxa av Diana . Läxan finns på classroom under kursen hemkunska



Noah             Oscar             Anicia
Jonathan        Julian             Elin
Wilma            Danielle         Sabit
Kalle              Samuel
 








Resten av klassen går iväg och har musik klockan 8,00-8,40. Därefter kommer ni tillbaka och har matte i halvklass.

I onsdags hade vi en koll på partiledarna och deras parti.I princip hela klassen hade alla rätt, snyggt. PÅ söndag är det Val.

På torsdag är det språkval igen. Även där har ni fått läxor. Jag har fått önskemål från föräldrar om information från språkvalen. Jag har vidarebefordrat detta så information kommer.

Till på måndag ska du ha gissat på GOTD- stort, blått hål.

Jag vill också be er därhemma att hjälpa era barn komma ihåg att ladda sina ipads när de kommer hem . Det går inte att arbeta i skolan om inte ipaden är laddad.


måndag
GOTD
Du ska redovisa dagens GOTD hemma
tisdag
Läxa hemkunskap-frukters ursprung
Hemkunskap grupp B
Musik grupp A
onsdag
Demokrati-träna på begreppen hemma
Ta med din so-bok hem
torsdag
Idrott
Språkval-13.00-14.30
fredag
 lyssna på kap 3  i din Magicbok. Du ska läsa och översätta texten hemma. Därefter ska du spela in dig själv när du läser och lämna in på Classroom.
Den här veckan är det 16  glosor i läxa.Du tränar på glosor.eu eller Studentlitteratur.se-Magic 6
Idrott-


 -




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar