eslöv

eslöv

torsdag 13 december 2018

Vecka 51


Vecka 51
måndag
GOTD
Du ska redovisa dagens GOTD hemma
tisdag
Hemkunskap grupp B
Musik grupp A
onsdag
Ma-koll
geometri 
Träna med hjälp av "Kan du detta s.136-137 i Pixel)
torsdag
Språkvalsläxa-
läxor finns på classroom i respektive språk
Idrott
fredag
 Skolavslutning
8.00-11.00

Sista veckan innan jullov, så härligt med ledighet. Nu håller vi tummarna för en vit jul. Tack för ett fantastiskt Luciatåg. Lika vackert varje år. Under Luciatåget representerar ni Norrevångsskolan på bästa sätt. Även på fikan efteråt på Stadshuset representerar ni skolan. Då blir jag så ledsen att höra att inte alla representerar skolan lika bra där. Att det finns elever bla. från vår klass,som roffar åt sig av fikan så att det inte räcker till alla som är med i tåget.
Se gör det mig så glad att så många har lyssnat och verkligen tagit till sig av feedbacken från korridorsracet. Jag upplever en stor förändring hos många av er, ni har jobbat hårt hela terminen men nu tycker jag att fokus blivit ännu mer koncentrerat till exakt era utvecklingsområden. Vi har många härliga veckor framför oss.
På tisdag kommer vår nya klasskompis Jaqueline och hälsar på oss. Lite pirrigt för oss i klassen och mycket pirrigt för henne. I veckokollen skrev ni så bra saker som ni som klass skulle tänka på när ni tar emot henne.   
I veckan jobbar vi på med religion, engelska, matte, no idrott, hemkunskap, musik, slöjd och svenska fram till torsdag. På torsdag kommer vi att städa lite i klassrummet och sedan titta på en film. Sedan är det språkval precis som vanligt 13.00.
På fredagen ,sista skoldagen,  träffas vi i klassrummet 8.00.Sedan går vi upp till hallen för gemensam avslutning hela skolan 9,30-11,00.Det blir en förkortad skoldag och ni slutar redan  11.00. Era betyg kommer hem med posten denna dag.

Hjälp oss att bli ännu bättre när det gäller Korridorsrace/utvecklingssamtal genom att göra utvärderingen. Följ länken nedan:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecNpi1F8xHUe0wwCzSEhwllHBOLa5KkKWZYWcur067Ugoxzw/viewform?vc=0&c=0&w=1

I veckan har grupp B Hemkunskap:
Noah Oscar        Anicia   Jonathan                             Julian               Elin Wilma         Danielle              Sabit     Kalle     Samuel
Grupp A har först musik på morgonen och jobbar sedan med Raggarömatte tillsammans med Maja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar