eslöv

eslöv

fredag 15 februari 2019

Vecka 9


Vecka 9

Äntligen får ni lite ledigt och kan göra vad ni vill om dagarna. Många av er vill mest sova, andra gå och bada och somliga vill bara hänga med familj och kompisar.

När ni kommer tillbaka efter sportlovet så är ni pigga och utvilade så då fortsätter vi med de arbetsområde som vi jobbat med i veckan.

På tekniken har ni gjort skisser över broar, dessa ska ni sedan få bygga.

Grupparbetet i religion är i full gång och nästa steg är att redovisa hur långt ni kommit i era expertgrupper och sedan sammanställa en Keynote.

Flera av er har nu läst ut Dogboy. Så många som gillar denna sanna berättelse. Är man inte klar med F-frågorna så blir dessa läxa till onsdag.

Vi gick igenom ett nytt kapitel i The house och The Magic door i veckan. Nu jobbar ni alla med kapitel 3. Ni föräldrar kan följa ert barns arbete på classroom. Där finns alla texter sparade. Vi repeterar också gamla kapitel nu.
På torsdag är hela högstadiet iväg på idrottsdag vilket innebär att era språklärare inte är på plats. Det betyder att ni slutar 13.00 denna dag.

Bollfokus på idrotten i tre veckor nu. Ni kommer tt få testa olika bollsporter. På fredag kommer en tränare från Eslövs golfklubb och ni ska få testa på inomhusgolf.

Vecka 9

måndag
GOTD
Du ska redovisa dagens GOTD hemma
tisdag
Ingen raggaröläxa
Hkk-läxa-göra upp en månadsbudget
All material till hemkunskap finns på Classroom
Hemkunskap grupp A
Musik grupp B
onsdag
 Dogboy
Läs fram till s. 129-151 och svara på frågorna i ditt häfte.
Slöjd
torsdag
Inget språkval
Skoldagen slutar 13,00
Idrott
Inget språkval
fredag
 Engelska: kapitel 19-Alone at sea
Ma:Volym på rätblock
 lyssna på kap 19 i din Magicbok. Läs kapitlet flera gånger. Spela in dig själv när du läser och lämna in till Sara på Classroom. Du ska också kunna översätta texten.
Du har också 18 glosor i läxa.
Ma: Gör uppgifterna som du klistrat in i din läxbok.
Om du behöver hjälp så kan du  titta på filmen i classroom,volym. Kurskod: 8mphhd5
Idrott






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar