eslöv

eslöv

fredag 2 september 2016

Vecka 36


Förra veckan var vi på en intressant rundvandring på Skarhults slott. Så kul att få åka iväg med 4 c på vår förts utflykt tillsammans. 4c representerade Norrevångsskolan på bästa sätt.

 Ny vecka, nya utmaningar. Nu har vi kommit igång med de flesta av våra arbetsområden och vi har kunnat logga in på Google Classroom. Ni får numera alla era ledtrådar till GOTD där och ni ska också lämna era gissningar. Ni är jätteduktiga och längtar efter att få jobba ännu mer. Era ma-läxor kommer också att finnas på Classroom. I början av varje vecka kommer ni att få en film med tillhörande uppgifter.

På måndag fortsätter vi med Aktivitet förebygger ,14.10-15.10. Vi provar på brottning, badminton, handboll och basket. Det var en väldigt lyckad uppstart och det var bara glada miner som mötte mig när jag kom för att titta. Omklädningsrummen låses under aktiviteten.

På onsdag är det föräldrasamråd. Första mötet är Elin (Petreas mamma) och Lina (Anicias mamma) inbjudna att representera klassen. På vårt föräldramöte den.
 På torsdag kommer Barngalan till oss för att inspirera.
Den 12 novembe är det dags för Barngalan 2016 i Lund.En fartfylld föreställning fulladdad med kända artister,sång,dans och galna upptåg.Årets tema är :"Vi vågar hälsa"uppmuntrar till att vi alla ska må bra, både fysiskt och psykiskt. När du möter någon människa säg HEJ-det kan förändra någons dag.
15 september är det föräldramöte 18.00-19.30 , se separat inbjudan.

måndag
GOTD
aktivitet förebygger
14,10-15,10
tisdag
Ma-läxa
Titta på ma-filmen 3 gånger som finns på Classroom.
onsdag
GOTD
torsdag
Bakom masken
Läs kapitel 2 flera gånger hemma.
Barngalan kommer på besök . 8,45-9,45 i Eslövshallen
fredag
Engelska:
Ma: Pixel
Engelska
 

Ma: Planering för vecka 35-36 ska vara klar och lämnas in.
Engelska: Läs /lyssna på kapitel 1 i Magic. Träna på orden. Använd gärna din ipad

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar