eslöv

eslöv

fredag 23 september 2016

Vecka 39

Förra veckan var det studiedagar och vi var tvungna att flytta rundor lite på våra läxor. Bakom masken läxan flyttades till fredagen istället för torsdagen. Det är toppen att jag kan få lyssna på er när ni läser i lugn och ro. Då kan vi använda den gemensamma tiden i klassrummet till sånt som ni inte kan träna själv hemma, att diskuter, resonera, problemlösning mm.
I veckan så kommer alla sopor i vår matsal att vägas. Lågstadiet för sig, mellanstadiet för sig och högstadiet för sig. Vi vill göra eleverna uppmärksamma på hur mycket mat det faktiskt är som kastas varje dag och hur vi skulle ändra på detta.
I fredags gjorde ni ert andra glosförhör i skolan. Ni har fått hem era resultat så att ni kan visa därhemma. Skriv er signatur så att jag ser att boken kommit hem.
I vår klass är det fyra elever som anmält att de vill vara med i den stora konserten ”Marching for love”. På fredag är det sto repetition för dessa elever på Medborgarhuset 9,00-10,30. Det innebär att det inte blir någon musik för övriga elever.
Det har varit friidrott på idrottslektionerna ett tag nu och äntligen är uttagningen till Kretsmästerskapen klara.I vår klass kommer Axel, Melvin, Samuel, Amanda och Sabit att tävla i olika friidrottsgrenar  på Ekevalla den 5 oktober. Grattis och bra jobbat!
I veckan fortsätter utvecklingssamtalen. Ni som ännu inte bokat tid gå in på bloggen och titta vilka tider som finns kvar.
Måndag Anicia 15,00
Tisdag Petrea 10,00
Onsdag Elin 10,00, Danielle 10,40, Axel 16,00
Torsdag Amanda 16,00
Fredag Julian 10,00 ,Wilma 12,30, Oscar 13,00           

måndag
GOTD
aktivitet förebygger
14,10-15,10
tisdag
Ma-läxa
multiplikationstabellerna 
onsdag
GOTD
torsdag
Bakom masken
GOTD
Läs kapitel 5 flera gånger hemma.
fredag
Engelska:
Ma: Pixel
Engelska

Ma: Planering för vecka 39 ska vara klar och lämnas in.
Engelska: Läs /lyssna på kapitel 4 i Magic. Träna på orden. Använd gärna din ipad


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar