eslöv

eslöv

fredag 30 september 2016

vecka 40

Vilken regnskur det kom idag precis när vi kom ut från lunch. Vi hade inte ens hunnit ta på regnkläderna. Flera elever hade extrakläder som de kunde ta på och hänga in det våta i torksåpet. Ni som inte hade extrakläder, ta gärna med så att ni har vid nästs regnskur, för det kommer fler.


Så många trevlig samtal jag haft tillsammans med er barn och föräldrar. I veckan fortsätter dessa.
Det är också trevligt att så många föräldrar redan kommit och hälsat på hos oss.En del har kunnat vara med hela dagar medan andra varit med en stund ,det gillar vi vilket som!


Nu börjar vi alla landa i de nya läxorna och ni lämnar in läxorna i tid.Det är fortfarande någon som glömmer men då är ni duktiga på att fixa det till dagen efter. Bra att ni hemma varje dag dubbelkollar med bloggen för att hjälpa ert barn att komma ini läxrutinerna. På många sitter de redan och de kan ta eget ansvar fullt ut , medan andra behöver fortsatt stöd i att komma ihåg.


Glöm inte att visa hur duktig du har varit på glosförhöret. När de därhemma har sett resultatet så skriver de sin signatur.


I veckan som gått har vi haft klassråd. Det dikuterades ljudvolymen i omklädningsrum, att några duschar länge, kiss i duschen och fotbollsplanen/lagindelning. Allt detta diskuterade vi också fram lösningar på. Nu jobbar vi utifrån dessa lösningar och har uppföljning i veckan hur det har gått. På fredag kommer jag att introducera en ny lek som hela gänget ska leka på rasten. Kul att göra något tillsammans allihop.


I fredags var det också den stora övningen inför "Marching for love". I vår klass är det 9 barn som valt att vara med, skoj.


På onsdag är det Kretsmästerskap för vissa elever från vår klass. Axel, Amanda, Samuel, Melvin och Sabit kommer att representera 4c och Norrevång. Lycka till och kör hårt!
Det innebär dock att det inte blir någon idrott på onsdag då Anna och flera andra pedagoger är på Ekevalla. Ni kommer att ha musik denna tid istället då ni missade fredagens lektion, bra va?!
I veckna har dessa elever samtal:
måndag: Sebastian 16,00
onsdag: Heam 13,00, Isak 16,00
torsdag: Mazen 11,00










 


måndag
GOTD
 
 
tisdag
 mattefilmen
 Titta på mattefilmen på classroom

onsdag
GOTD
 


Kretsmästerskap för 6 elever
torsdag
Bakom masken
GOTD
Läs kapitel 6,Kung

fredag
Engelska: magic kap 5, Harrys classroom.

Ma: veckans mattemål i Pixel
 

Träna genom att lyssna på texten ,läsa texten hemma. Översätt texten till svenska. Öva glosor på magic eller glosor.eu

 


 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar