eslöv

eslöv

måndag 27 mars 2017

Mötesprotokoll från föräldrarnas möte


Mötesprotokoll för 4-C föräldramöta, klassresa.

Plats:                  Norrevångsskolan

Datum:              20/3 2017

Tid:                      18:30                 

Deltagare:        Daniells mamma, Anicias mamma, Noahs mamma, Wilmas föräldrar, Petreas föräldrar, Sebastians mamma, Heams mamma, Isaks föräldrar, Amandas mamma, Melvins mamma,Axels mamma, Oscars mamma,

 

Dagordningspunkter

 

  1. Diskutera själva resan (få lite mer information):  Sara berättade om att barnen i klassen tycker detta är jätte spännande och att det finns många olika tanker kring resan. Allt från kortare dagsresor till en helg i London/Paris. Det har varit olika mellan åren vad klasserna gör. Många väljer dagsresor till t.ex. Bakken eller Liseberg. Andra har valt att ha med en övernattning också men att det kan vara svårt och kanske inte alla som vill. Men vad det blir för resa styrs såklart av hur mycket pengar klassen lyckats samla ihop. Ofta blir det lite pengar över som klassen använder sen för att ha lite extra roligt den sista veckan på skolan.
  2. Disco:  Vi bestämmde oss att vänta lite med att hålla ett disco men att vi bokar matsalen till hösten och försöker att hålla höstens första disco. Kalles mamma har varit med om detta tidigare och kommer att boka matsalen, om möjligt, till den 25 augusti eller den 1 september och. Detta disco blir för fsk-3 och från 18-20. Godis/läsk kan Sebastians mamma ta hand om och Noahs pappa har hand om musiken. Barnen tar hand om att göra flyers och dela ut dessa. Alla hjälps såklart åt så skriv upp dessa datum. Matsalen måste förberedas, föräldrar måste vara på plats under discot och sen får det städas och sällas i ordning igen efteråt.
  3. Sälja kakor:  Vi ska sparka igång insamlingen med att sälja kakor. Vi har ärvt Saras förra klass kundnummer och Elin, Petreas mamma, kommer att beställa hem säljkataloger och dela ut dessa till barnen. Pernilla, Elins mamma, har erbjudit sig att (enligt lapparna som Sara skickade ut till föräldrarna) att beställa och förvara kakorna när barnen har samlat in sina beställningar.
  4. Klasskassa:  Elin och Luca kommer att öppna ett konto år klassen och ha ansvar för den. Elins telefonnummer är 0704666147. Detta kan användas för att swisha över pengar som samlas in. Kom ihåg att skriva vem som skickar pengar och för vad.
  5. Övriga förslag: Sälja tulpaner, baka kakor och sälja på torget eller i lärarrummet. Panta burkar, kolla med grannar släktingar, burkar som samlas hemma.
  6. Vad händer vid inflytt/utflytt av elev: Pengarna som samlas är klassens och delas jämt. Alla hjälper till så gott de kan. Kommer det in en ny elev får den såklart ta del av det och flyttar någon bort får den inga pengar med sig.
  7. Övrigt: Det har bestämts att klassen ska träffas och ha en rolig kväll vid Trollsjön med lekar och grillning den 31 maj klockan 18:00. Alla tar med egen mat. Grillkol kommer finnas på plats (Luca, Petreas pappa fixar detta.)
     
    / protokollskrivare: Elin, Petreas mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar