eslöv

eslöv

fredag 24 mars 2017

Vecka 13


Vecka 13

Nu har alla kommit igång och börjat jobba med sina nya mål på elevens val. I fredags på e-val lektionen var det knäpptyst och ni jobbade och slet. Bra att ni valt mål som utmanar er och som ni är intresserade att arbeta med.


Vi har bestämt att byta dag på ma-filmen. Det är svårt att komma ihåg läxan över helgen och planera sin tid. Därför kommer nu ma-filmen att läggas ut på onsdagen och vara i läxa till onsdagen därpå. Detta för att alla ska titta på de bra ma-filmerna.

Förra veckan hade vi hi-koll. Så mycket ni kan om livet i byn. I veckan kommer ni att få tillbaka er koll för att se hur det gick för er.

Den här veckan repeterar vi på engelskan. På fredag kommer vi att ha en eng-koll. Ni får en stencil där det står precis vad ni behöver repetera. Vi kommer att träna i skolan men ni behöver jobba hemma också. Det blir alltså ingen ny text och glosor.

I veckan som gick har ni haft GOTD om Markus och Martinus och Rocka sockorna.Hoppas att ni därhemma lär er mycket när era barn redovisar. I skolan är det alltid stort engagemang när vi arbetar med GOTD.

I veckan kommer vi att börja läsa i Kompisboken. Det är mycket text varje vecka så ni måste dela upp och läsa varje dag.

På onsdag är jag på utbildning och är inte på plats i skolan. Ni kommer att jobba med Hanna , Jadranka och Maja.

På bilden har vi arbetet med del av helhet. Det är svårt att rita noggrant så att bilden smälter ihop men ni kämpar på och många av er lyckas väldigt bra.

 

måndag
GOTD
Eng:träna inför eng-koll


tisdag
Eng: träna inför koll
onsdag
GOTD
Eng:träna inför eng-koll
Titta på ma-filmen hemma
Veckans ma-mål ska vara klart
Till idag ska du ha gått in på Classroom och tittat på ma-filmen.
Sara är på utbildning
torsdag
GOTD
Eng : träna inför koll på fredag
fredag
 
Engelska:Prov
 
 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar