eslöv

eslöv

torsdag 14 september 2017

vecka 38


Vecka 38
Idag var vi på Ekevalla och friidrottade. Ni var många som kämpade och gjorde ert bästa.Nu håller vi tummarna att någon av er får representera Norrevångsskolan på Kretsmästerskapet då de mellanskånska mellanstadieskolorna möts.

Den här veckan jobbar ni bara tre dagar i skolan och sedan har ni två studiedagar, onsdag och torsdag.
Jag har skickat hem lappen där ni kan boka utvecklingssamtal . De som lämnar in lappen först får också de tider de önskar. Efterhand kommer tider att försvinna. Jag kommer att uppdatera på bloggen efterhand som tider bokas in. Precis  som tidigare är det era barn som håller i samtalet och vi utgår från de utbecklingsmål som de individuellt satt upp och arbetar med varje vecka. Alla elever har fått hem en inloggning till vår lärplattform It'S learning. Där finns de omdöme som alla undervisande pedagoger lämnar i alla ämne.
Vi jobbar för fullt med Skogens hemlighet. Just nu ger ni kompisrespons till varandra . Kompisrespons är toppen när vi jobbar för då blir alla texter lite bättre. Men att ge respons till sina kompisar är svårt så det måste vi träna mycket på. 
Vi har läst mycket i våra olika  mysterieböcker. Det är något som vi i klassen verkligen gillar, att läsa tyst. Ni läser så gärna , helst flera gånger om dagen . Jag hoppas att ni även kan känna så hemma, att ta en stund för läsande istället för en stund youtube eller iPad-spel. Det gäller att hitta bra böcker så klart , be gärna om tips.
Ma-läxan flyttas till fredagen istället för torsdagen.Vi kommer inte att ha någon läxa i engelska denna vecka då vi kommer att fokusera på att jobba med svenska och so.Hela måndagen kommer vi att arbeta med era presentationer till utvecklingssamtalen så det blir ingen GOTD, engelska eller no.

måndag
GOTD
Idrott
tisdag
GOTD
Du ska redovisa dagens GOTD hemma
Idrott
onsdag
Studiedag
torsdag
Studiedag
 
fredag
 
Ma: Titta på ma-filmen,samt gör veckans maplanering
 
Maläxan finns inklistrad i separat läxbok.

 -

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar