eslöv

eslöv

tisdag 15 januari 2019

Öppet hus Norrevång 16/1 16.00

 

 








Norrevångsskolan är en skola där vi sätter hälsan i centrum för att nå goda skolresultat! Vi arbetar med sambedömning, hälsodagar, NIF (Norrevångsskolans IF) och arbetar för trygghet och för att ta till vara på ALLAs styrkor och olikheter! Vi arbetar också med PULS där vi försöker öka elevernas måluppfyllelse med hjälp av pulshöjande aktiviteter. 
Den 16 januari 2019 har vi ”Öppet hus” för dig som ska gå på eller är nyfiken på Norrevångsskolan 7-9. Vi inleder klockan 16.00 i matsalen med lite information och frågestund tillsammans med bland annat rektor Susanne Svensson och därefter är skolan öppen för rundvandringfram till 18.00
Lärare, specialpedagoger och annan personal kommer finnas på skolan för att svara på frågor och visa hur de arbetar. Det kommer även finnas några elever på plats för att visa runt, bjuda på kaffe och svara på frågor.
Barn & utbildningsförvaltningen har från och med läsåret 2019/2020 beslutat att alla elever i Eslövs kommun som börjar åk 7 skall göra ett aktivt skolval när det gäller önskemål om skola. Mer information kring detta kommer från BoU framöver. 
Har du/ni frågor eller andra funderingar fråga gärna oss idag eller via mail/telefon senare!
 
Återigen VÄLKOMNA!
Susanne Svensson (rektor)  
…tillsammans med alla medarbetare & elever på Norrevångsskolan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar