eslöv

eslöv

tisdag 15 januari 2019

Tillbaka i skolan

Så mysigt att träffa er alla igen efter ledigheten. Något trötta och lite mer rufsiga i håret än vanligt annars var det precis som innan lovet. Jag förstår att ni vänt en aning på dygnet under ledigheten med sena kvällar och lata morgnar. Vi har snart vänt det rätt igen.
Måndag morgon startade vi med en omvänd kahoot-just för att väcka hjärnan till liv igen. Ni skulle svara fel på alla frågor, en utmaning så klart. "Får får får?" Ert svar skulle då vara "Ja" .
Sedan fortsatten vi de här första två skoldagarna med att titta tillbaka på året 2018 tillsammans. Ni har fått utvärdera den Powerpoint med förväntningar som ni gjorde när ni började åk 6. Blev det som ni hade tänkt med förväntningarna på er och från er? Det blev då också en språngbräda att blicka framåt mot 2019 och vilka mål ni nu vill jobba mot. Utifrån korridorsracet var de allra flesta helt på det klara med vilka ämne som behöver lite mer fokus och också hur ni ska göra för att utvecklas i ämnet. Ni fick också titta tillbaka på 2018 i ögonblicksbilder. Dessa bilder handlade inte så mycket om skolan utan mer om livet. Vilket härligt år 2018 var, så mycket kul ni gjort och så mycket ni lärt er. 2019- VI ÄR REDO!






























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar