eslöv

eslöv

söndag 28 augusti 2016

vecka 35


Vi avslutade förra veckan med strålande solsken och glada barn. Trots värmen så var det glada miner och hårt arbete. På rasterna spelas det mycket fotboll och även en läkarstation har öppnat på skolgården där både läkare,sjuksköterskor och administration jobbar . Jag blev ompysslad på bästa sätt när jag var på besök .
 Ny vecka, nya utmaningar. Nu har vi kommit igång med de flesta av våra arbetsområden och det känns toppen. Flitens lampa lyser i klassrummet. Nu blir det fler läxor att hålla koll på.
På måndag startar Aktivitet förebygger ,14.10-15.10. Omklädningsrummen låses under aktiviteten.
På tisdag kommer vi att bli fotograferade 10,00.


På torsdag åker vi till Skarhults slott för att titta på utställningen "Den dolda kvinnomakten". Utställningen berättar om 15 kvinnor och några av barnen som har bott på slottet. Vi kommer att åka med buss från skolan 8,40 och beräknas vara tillbaka vid 10,00.

Nu har vi haft 5 GOTD och eleverna har fått berätta för er därhemma. Glöm inte att skriva er signatur så att jag vet att ni lyssnat.
Alla har också fått hem fredagens lapp med personuppgifter. Om det är så att ert barn inte är riktigt säker på sina personuppgifter så träna lite till. Skriv även under denna lapp så att jag vet att ni sett.
Den 15 september är det föräldramöte 18.00-19.30. Det kommer separat inbjudan med info om mötets innehåll ,men boka in dag och tid redan nu.

måndag
GOTD

aktivitet förebygger
14,10-15,10
tisdag
Fotografering 10,40
onsdag
GOTD
torsdag
Bakom masken
Läs kapitel 1, Cykelolyckan

Utflykt med buss till Skarhults slott.
fredag
Engelska: att kunna presentera dig själv

Svenska: Boken om mig själv klar

GOTD
Träna genom att läsa din egen presentation i ”The book about me”. Låt en vuxen lyssna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar