eslöv

eslöv

lördag 22 september 2018

Engelska

Varje vecka jobbar vi med engelska på olika sätt. På måndagens lektion går vi igenom veckans text. Vi lyssnar, läser , diskuterar och översätter. Sedan har ni fyra dagar/kvällar på er att öva på texten. Ni övar genom att lyssna på texten, läsa den hemma och att översätta den. Ni får också glosor i läxa. Dessa glosor hör alltid ihop med veckans text och de utökar ert ordförråd i engelska.

När ni har övat ooh texten så att ni känner att ni kan den så spelar ni in er själv när ni läser högt och lämnar in detta till mig. alla dessa inspelningar finns sparade på classroom så att ni förälder kan lyssna på ert barn när ni vill och har tid.
PÅ fredagens lektion i skolan så blir det alltid förhör på både ord och text. Det blir också tydligt om man missar att göra läxan någon vecka, då är det nämligen svårt att skriva om texten. Tänk på att varje fredag är det engelskprov. Ni får inte ett stort prov utan ni får prov varje vecka som jag bedömer. Det finns inga genvägar till att bli duktig på engelska. Vissa har lättare för det men i årskurs sex måste alla plugga för att få resultat. Be om hjälp om du tycker att du har svårt.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar