eslöv

eslöv

fredag 12 oktober 2018

vecka 42


Vecka 42

Så många kollar och avcheckningar vi hinner göra på en vecka. Ni fotar era resultat med  ipaden så att ni kan visa hemma. Ni därhemma, be att få titta på bilderna i ipaden.

I fredags fick ni hem nya lappar för en ny omgång kakförsäljning. Tre veckor har ni på er att försöka sälja.

I veckan som kommer ska vi fortsätta med vårt religionsarbete. Vi kommer att repetera alla begrepp som lärde oss förra veckan.  Nästa vecka igen kommer ni att ha dessa i läxa.

Den här veckan kommer vi att jobba med ett nytt kapitel i Vilse så alla ska få chans att jobba klart med kapitel 3 under måndagen och sen hoppas jag att vi kan börja på kapitel 4 under tisdagen.

Grupp B kommer att ha hemkunskap på tisdag precis som vanligt. I läxa har ni de olika termerna vid matlagning. Läxan finns på Classroom. Hemkunskap:Noah Oscar                 Anicia

Jonathan        Julian             Elin

Wilma            Danielle         Sabit

Kalle              Samuel

Grupp A har först musik på morgonen och jobbar sedan med Raggarömatte tillsammans med Maja. Ni har läxa till idag kapitel 5, uppgift 1-3.

Nu ska alla lärare vara tillbaka på plats den här veckan så jag hoppas att jag ska kunna prata med er alla om resultaten i svenska. Tiden försvann när alla mina tre kollegor var borta samtidigt .Jag förstår att ni är nyfikna.

 Under ett par veckor framöver kommer vi att kolla av subtraktionuppställning, kort division och multiplikationsuppställning, det är något som många behöver ännu säkrare på! Vi börjar med subtraktionsuppställning. Du har fått ett häfte där du kan träna på att växla med hundratal, växla med flera talsorter och växla över noll. Du gör så många uppgifter du behöver för att känna dig säker. På fredag den 19/10 kollar vi av att subtraktionsuppställning verkligen sitter
måndag
GOTD
Du ska redovisa dagens GOTD hemma
tisdag
Raggaröläxa- kapitel 5
Hemkunskapsläxa- termer vid matlagning
Hemkunskap grupp B
Musik grupp A
onsdag
torsdag
Språkvalsläxa- läxor finns på classroom i respektive språk
Idrott
fredag
 Engelska kap 7b

MA-koll,subtraktionsuppställning
 lyssna på kap 7b  i din Magicbok. Du ska läsa och översätta texten hemma. Därefter ska du spela in dig själv när du läser och lämna in på Classroom.
Du har också 18 glosor i läxa.
Öva matte i häftet som du har fått.
Idrott

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar