eslöv

eslöv

fredag 19 oktober 2018

Vecka 43


Vecka 43
Sista skolveckan innan ett välförtjänt höstlov, som ni har jobbat dessa veckor. Måndag 11,00-11,40 har hela klassen musik med Ingemar.


Sebastian  Petrea      Amanda
Fatima       Mazen     Harald
Heam         Melvin    Axel
Cassandra     Isak  
 

På tisdag har grupp A hemkunskap.
 
 
 
 
 
Grupp B har matteläxa, kapitel 5 1-3 i Raggarön, läs kapitlet igen och gör uppgift 1 och 3. På tisdag kommer vi att ha mattesnack kring uppgifterna. Ni kommer att sitta i mindre grupper och visa era förmågor att resonera kring era lösningar, jämföra och värdera strategier. Tänk på att ni inte bara ska ha skrivit ner ett svar i er bok utan precis som vi har arbetat med de två första kapitlen ska ni redovisa hur ni kom fram till svaret. Det är ännu viktigare än rätt svar!!
I veckan kommer vi att försöka komma överens om vart vi vill åka på klassresa. På Classroom finns en kurs som heter klassresa. Där ligger två fina pp om respektive resmål som Elin gjort. Gå gärna in tillsammans och diskutera för och nackdelar med Liseberg och Boda Borg.
Ni kommer också att få era skönlitterära böcker som ni själv valt. I princip hela klassen valde Alex Dogboy av Monica Zak. Jag fösrtår att ni blev nyfikna på just den boken, den skiljer sig väldigt mycket från ert liv här i Sverige.
 
måndag
GOTD
Du ska redovisa dagens GOTD hemma
Musik helklass
tisdag
Raggaröläxa  kapitel 5 uppgift 1-3 grupp A
Hemkunskap grupp A
Musik grupp B
onsdag
Slöjd
Elevråd 12,00
torsdag
Språkval
Idrott
Språkval-13.00-14.30
fredag
 Engelska: kapitel 8, Mr Bean in  Town


ma-koll multiplikation
 lyssna på kap 8 i din Magicbok. Du ska läsa och översätta texten hemma. Därefter ska du spela in dig själv när du läser och lämna in på Classroom.
Du har också 18 glosor i läxa.


träna i ma-häftet som du har fått av Maja
 
Idrott
 -
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar