eslöv

eslöv

fredag 8 mars 2019

vecka 11


Vecka 11
Idag (Fredag) har vi tittat igenom de låtar som har gått till final i melodifestivalen. Ni har sedan fått tippa 1-4 plats samt er favorit. På måndag hämtar vi det förseglade kuvertet och korar en schlagermästare. Jag tror att jag har goda chanser till vinst…..
I veckan är det koll både i religion och ma. Vi har jobbat intensivt i skolan och vi kommer att repetera i skolan. Men du behöver även repetera hemma.
I religion Ska du repetera de fem stora världsreligionerna. Det gör du på classroom eller med keynote-presentationerna från classroom som Sara skrivit ut.
I matte repeterar du i Pixel med hjälp av s. 34-35.
 
I veckan ska vi starta ett nytt kapitel i The house och the Magic door. Om du inte är klar med kapitel 3, behöver du jobba hemma och på elevens val.
Vi kommer att pausa vårt läromedel i engelska , Magic. Ni kommer istället att få läsförsåelsetexter med tillhörande frågor i läxa. Den här veckan handlar texterna om Neil Armstrong och Nkosi Johnson. Till dessa texter finns det också glosor inlagda på glosor.eu. Vi kommer att ha mer engelska en period nu. Vecka 15 är det dags för Np, så jag vill hinna repetera så mycket som möjligt så att vi alla känner oss så förberedda vi bara kan.
På fredag är sista dagen att lämna in lapp om du vill sälja majblommor. Barn hjälper barn!
 
 
Vecka 11
måndag
GOTD
Du ska redovisa dagens GOTD hemma
tisdag
Ma:”kan du detta”?”
Pixel s. 34-35 klart.
All material till hemkunskap finns på Classroom
Hemkunskap grupp A
Musik grupp B
onsdag
 Ma-koll
Längd,omkrets,area,volym,beräkna tid,sträcka och hastighet.
Slöjd
Matråd 12,00
torsdag
Religionskoll
 
Språkläxa
Du övar inför kollen på Classroom-religion-de fem olika Keynote-presentationerna som Sara har lagt ut.
Respektive språk har sina läxor på classroom.
Idrott
språkval 13.00-14,30
fredag
 Engelska: 2 texter Läsförståelse
Glosor
Du har två texter i läxa att läsa hemma: Neil Armstrong och Nkosi Johnson.Du ska också svara på frågorna till texterna. Till de bägge texterna finns det även glosor som är inlagda på glosor.eu. Dessa har du också i läxa.
Idrott
 
Sista dag att lämna in majblommelapp
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar