eslöv

eslöv

fredag 15 mars 2019

Vecka 12



måndag
 Gotd-Världsberömd elev

tisdag
Engelska: Present tense

Gör uppgifterna på s.7-8 i häftet "English step 1"Hemkunskap grupp b
Musik grupp a
onsdag
Historia: Läs stencilen "Vem bestämde i Sverige?" Stryk under de fakta som du tycker är viktiga på din stencil.
Slöjd
torsdag
Språkvalsläxa
Titta på Classroom vad just du har i läxa i ditt språk
Idrott
Språkval-13.00-14.30
Rocka sockorna 
fredag
 Engelska: läsförståelse och glosor
Läs och svara på frågorna till texterna om Jack The Ripper och Walt Disney
Träna på glosorna på glosor.eu
Idrott

 Vecka 12
I veckan avslutade vi arbetet med religion. Ni fick göra en koll på era kunskaper. Ni kommer att få tillbaka kollen i veckan.
Vi lämnar religion och kommer att gå över till historia. Vi kommer att fortsätta där vi slutade och nästa spännande period i Sveriges historia är 1600-talet , då Sverige var ett stort Östersjörike.Till på onsdag har ni i läxa att läsa två sidor ur vår hi-bok. Ni ska stryka under den fakta som ni tycker är viktig på sidorna.
I engelska fortsätter vi att jobba med att skriva texter och hörövningar. Ni har två nya texter att läsa och svara på frågor till fredag. Ni har också en engelskläxa till tisdag. S. 7-8 i häftet "English step 1"


Vi håller på att planera vår gemensamma aktivitetsdag den 4 april Då kommer alla elever i åk 6 att ha en gemensam aktivitetsdag. Ni har fått tre val: Trippelboll, hemkunskap eller annan aktivitet i klassrummet. Som det ser ut nu har 37 elever valt Trippelboll, 14 elever arbete i klassrummet och 13 elever hemkunskap. En perfekt fördelning. Mer info kommer när det närmar sig.

På torsdag är det internationella Rocka Sockornadagen. En dag då allas olikheter hyllas. Det gör man genom att ha två omaka strumpor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar