eslöv

eslöv

torsdag 9 maj 2019

vecka 20


Vecka 20
Som ni jobbade med de Np i matte. Ni slet och kämpade verkligen. Jag tycker att prven var bra utformade och testade rätt saker. Det är en bra blandning av uppgifter och många olika moment inom matematiken testas. Nu har ni gjort de allra sista Np i årskurs sex och nu dröjer det till åk 9 innan ni gör Np igen.
På måndag kommer alla åk 6 att ha musik tillsammans med Ingemar 10,30-11,30. Det närmar sig avslutningsshowen. 
På tisdag har grupp A i hemkunskap prov. Alla uppgifter ligger på Classroom så att ni kan förbereda er. Börja i god tid.
På onsdag eftermiddag kommer Maria och Sandra för att informera och prata med er om klassresan. Det ser vi framemot!
På torsdag är det dags för er att träffa era nya klasser på högstadiet. Så spännande, att få en personer till namnen på klasslistan. Jag förstår att ni ser framemot att träffa nya kompisar och era gamla kompisar finns kvar, även om ni inte går i samma klass. Ni kommer till mig klockan 8,00 för lektion fram till ca 8,50. Därefter följer jag er in till högstadiet och där delas ni in i era nya klasser. Ni kommer att vara med er nya klass och även äta lunch tillsammans, fram till klockan 12,00. Därefter slutar ni skolan. Det är alltså inget språkval denna dag. De elever som har skolskjuts eller skoltaxi, får komma till klassrummet och vara kvar där till bussen går hem 13,10 om inte föräldrar kan hämta 12.00.
Jag vill också påminna om att gå in och registrera om ni bestämt er för att köpa er skol- iPad.Följ länken nedan och registrera det i www.elevportal.advania.se


måndag
GOTD
Musik 10,30-11,40
tisdag
Prov i hemkunskap
HKK A
Musik B
onsdag
Info om klassresa
Slöjd
torsdag
Besök på högstadiet 9,00-12,00
Skoldagen slutar 12.00
fredag
The house, the Magic door kapitel 6 klart
 
Idrott
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar