eslöv

eslöv

fredag 24 maj 2019

Vecka 22


Vecka 22

En kort vecka ligger framför oss. Vi går i skolan måndag till onsdag sedan är det ledigt. I klassrummet jobbar vi med att rensa, göra klart och kolla av vad vi lärt oss. Fullt fokus på att bli klara med engelskan och fysiken.

I flera övningsämne har ni nu haft er allra sista lektion för läsåret. I både slöjd, idrott, hemkunskap och språkval har ni nu avlutat era arbeten och sagt hej då till lärarna.
Fyra elever har inte lämnat in sina slöjdutvärderingar i träslöjd. Gör det snarast!

På tisdag är Maja och 6b i Fulltofta  vilket innebär att de lektioner som ni brukar ha med Maja på  tisdagar blir inställda och istället jobbar ni med mig hela dagen.

På onsdag är det vår tur att åka till Fulltofta. Vi kommer att åka med åk 3 och sexåringarna. I Fulltofta har ni blivit indelade i tre olika grupper som tillsammans kommer att vandra, leka lekar och ha trevligt tillsammans.

Tänk på att ha med er bra kläder denna dag. Jacka , promenadskor och både tjocktröja och shorts i väskan. Ingen vet riktigt hur vädret blir i Skåne just nu…I Fulltofta blir det grillad korv till lunch. Packa gärna ner extra dricka, macka eller frukt. Vi träffas i klassrummet som vanligt 8,00 och åker sedan buss 8,15. Vi åker sedan bussen hem från Fulltofta 12,15.

Nästa vecka, vecka 23, kommer vi att jobba i klassrummet på måndag förmiddag. Klockan 12,00 ska vi vara på Bowlinghallen för att bowla fram till klockan 14,00. Det bjuds på popcorn och dricka till bowlingen. Allt betalas från klasskassan. Tack för att ni fixar! 14,00 är det sedan pizza på Castrum för de elever som gick Luciatåg och övriga elever går hem.

 Glöm inte att registrera er om ni vill köpa ipad. Skulle det uppstå problem, kontakta: Gordon.bevanda@eslov.se 

 

måndag
GOTD
tisdag
Färdig med hela kapitel 8 i The house och The magic door
onsdag
Fulltofta
torsdag
Lediga
fredag
 
Lediga
 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar