eslöv

eslöv

onsdag 29 maj 2019

vecka 23 och 24

Gänget nu är det inte mycket tid kvar tillsammans.
På fredag kommer era ipads att loggas ut från skolans konto och nollställas. Glöm inte att spara ner foto som ni vill ha kvar. Era dokument och arbeten finns sparade på ert utb- konto. Dessa kan ni alltså komma åt från vilken enhet som helst. Så på fredag kommer ni att kunna logga in med ert privata apple-id och på ert privata wi-fi.På måndag kommer de ipads som inte är köpta att samlas in.

Vecka 23
På måndag är vi i klassrummet tillsammans och jobbar på förmiddagen. Vi kommer att gå och äta 11.20 för att sedan gå till badet och bowla klockan 14.00.  Efter skoldagens slut kommer de elever som gick Luciatåg att gå och äta pizza tillsammans. Övriga elever går tillbaka till skolan och hem.

På tisdag och onsdag är det äntligen dags för er klassresa. Jag önskar er den bästa klassresan ever!!!!!Ta hand om varandra och se till att ha riktigt, riktigt kul tillsammans.

Vecka 24

På måndag kommer vi att öva inför er avslutningsshow under dagen. Vi träffas sedan 17.00 för att göra oss redo.Ha gärna svarta eller vita kläder på dig på kvällen!
 På kvällen är alla föräldrar välkomna till Eslövshallen 18.00 för att titta.

På tisdag kommer vi att visa vår show för resten av skolan.

På onsdag är det först slöjd på morgonen och sen bad som gäller hela dagen. Vi kommer att bada både på äventyrsbadet( 10-12 ) och sedan utomhus, håll tummarna för fint väder!Vi kommer också art äta lunch på Bowlinghallen. Elin har varit så snäll och fixat till oss. Två olika mat alternativ kommer att erbjudas.

Avslutningsdagen träffas vi 8.00  i klassrummet. I Eslövshallen är avslutningen 9.00-10.00.Dit är alla föräldrar hjärtligt välkomna. Därefter går vi ner till klassrummet och säger hej då där.Sen är det sommarlov!
Bildresultat för sommarlov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar