eslöv

eslöv

fredag 17 maj 2019

vecka 21

Vecka 21
Nu närmar det sig slutet, inte många skoldagar kvar. Det blev vi medvetna om i onsdags när Maria och Sandra kom och berättade om klassresan. Som ni föräldrar har planerat och fixat. Det känns väl genomtänkt och planerat, ni kommer att få så skoj! Det var också mycket känslor inför och efter besöket på högstadiet i torsdags. Kul att många av er tar kontakt med andra elever , många som redan knutit nya kontakter. På veckokollen ställde jag bla frågorna ; 
"Vad var det bästa med besöket på högstadiet?" Och "Vad ser du mest framemot?" Ni har svarat många olika saker, me också mycket likadant:
Träffa nya vänner, hänga med klassen, lärarna, rasterna,få eget skåp,få ha mobil, få tugga tuggummi,puls-pass, mer idrott, allt. Snart är det dags, jag förstår att ni längtar!Men ett tag till jobbar vi  på i alla ämne och avslutar och gör klart våra olika arbetsområde. 

På måndag eftermiddag klockan 14.00 och framåt erbjuder slöjdlärarna extra tid för de elever som känner att de behöver mer tid för att bli klara. På onsdagens lektion ska alla era slöjdutvärderingar vara klara. Det kan betyda att några elever behöver arbeta hemma med dessa beroende på om man väljer att stanna kvar på de extra slöjdlektioner som erbjuds eller inte.

I veckan är det dags för utvecklingssamtal. Ni har alla fått en inbjudan med er tid av antingen mig eller Maja. Tänk på att ni behöver komma en stund innan den avsatta tiden för att i lugn och ro hinna titta på proven tillsammans. Proven ligger på er plats inne i klassrummet och samtalet kommer att vara i Saras eller Majas grupprum beroende på vem ni ska träffa.

På torsdag är det sista språkvalslektionen i årskurs 6. Men i årskurs 7 fortsätter ni med samma språk, grupp och lärare. Det kan kännas tryggt när det mesta annat blir nytt.

Jag vill också påminna om att gå in och registrera om ni bestämt er för att köpa er skol- iPad.Följ länken nedan och registrera det i www.elevportal.advania.se. Om ni stöter på problem med länken eller med ert BU- nummer så hjälper vår ikt-ansvarige gärna till . Maila honom på : gordon.bevanda@eslov.se

måndag
GOTD
Musik 10,30-11,40
Slöjd 14,00 för dom som vill/behöver
tisdag
Prov i hemkunskap för grupp B
Träna med hjälp av uppgifter på classroom
HKK B
Musik A
utvecklingssamtal
onsdag
Prov i historia- Stormaktstiden
Slöjd:Alla utvärderingar ska vara klara
Repetera med hjälp av stödfrågorna och ditt arbetshäfte.

Slöjd
utvecklingssamtal
torsdag
Språkval-allra sista lektionen
idrott
Språkval
fredag
The house, the Magic door kapitel 7 klart

Idrott
Dans 10.30-11.30

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar