eslöv

eslöv

tisdag 30 maj 2017

Fritidsbanken



Fritidsbanken är ett ideellt initiativ som drivs utan kommersiella intressen på ett flertal orter runtom i landet. För mer information besök: www.fritidsbanken.se Fritidsbanken Eslöv är ett samarbete mellan Eslövs kommun, Ebo och Skåneidrotten.
Alla får låna • Allt är gratis • Bidra till en hållbar miljö
På Fritidsbanken kan alla låna sport- och fritidsprylar gratis i två veckor, ungefär som att låna en bok på ett bibliotek.
Du kan låna allt från bollar till inlines, innebandyklubbor, frisbees och badmintonracket. Allmänheten skänker fritidsprylar som de inte längre använder och Fritidsbanken tar tillvara och lånar ut.
Besöksadress Stora Torg 6 241 30 Eslöv (Bredvid pressbyrån) Öppettider Måndagar 12:00 – 16:00 Onsdagar 12:00 – 16:00 Fredagar 12:00 – 16:00
Om någon av tiderna inte passar, hör av er så försöker vi hjälpa till. Telefon: 072-170 55 49 | E-post: fritidsbankeneslov@gmail.com
Häng med Fritidsbanken i Trollsjöparken I sommar hittar ni oss på grönområdet vid Trollsjön alla vardagar mellan kl. 11:00–15:00. Kom så hittar vi på kul lekar, aktiviteter och turneringar tillsammans!
Har du sport- eller fritidsprylar som inte används längre? Lämna dem till oss på Fritidsbanken eller på Våfflan vid Trollsjön under ordinarie öppettider. Du kan även lämna prylarna i särskilda kärl på Merabs återvinningscentraler i Eslöv, Löberöd, Marieholm och Stehag.
Följ oss! Fritidsbanken Eslöv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar