eslöv

eslöv

söndag 27 augusti 2017

Vandring måndagen den 4/9


På måndag den 4/9 ska vi , tillsammans med alla de andra åk 5 eleverna på Norrevång, ut och vandra. Det är Sparbanken Skåne som sponsrar "en dag på Skåneleden".  Detta brukar vara en fin dag som uppskattas av både elever och lärare.



Vi ses i klassrummet 8.00 som vanligt. När delar vi ut dagens matsäck, pastasallad. Ta med en egen tom matlåda och bestick samt vattenflaska för hela dagen. Du får också ha med egen fika om man vill, ej godis, kakor eller chips. Max 50 cl sötad dryck. 


Glöm inte: Varma oömma kläder, bra skor, regnkläder, myggmedel, skräppåse, extra strumpor samt eventuell medicin. Detta bär man lämpligast i en ryggsäck. Tänk på att heltäckande klädsel skyddar mot mygg.

Bussen avgår från skolan 8.45. om du är åksjuk behöver jag veta det innan vi åker så att jag kan planera platser i bussen. Ta då med en lapp från mamma och pappa i god tid.


När vi kommer fram kommer en  naturvägledare att möta oss och guida oss på vandringen. Vi kommer att dela åk 5 i hälften och  kommer att vandra leden från båda håll och mötas på mitten vid lunch.
Torrtoalett finns vid lunchplatsen.


Denna dag blir lite längre än vanligt. Vi  beräknas vara tillbaka i skolan 15.40. Skolskjuts går ej.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar