eslöv

eslöv

fredag 9 november 2018

vecka 46


Vecka 46
kakorna har nu kommit så helgen kommer Elin att sortera burkar för glatta livet och i början av nästa vecka kommer ni att få hämta era burkar i början på nästa vecka. Ni har tjänat ihop 17779:- fantastiskt!
Nu är vi i full gång med de muntliga Np. Så lyxigt det är att som lärare få sitta tillsammans med er och lyssna på er när ni  i par har engelska samtal. Jag är så imponerad av de elever som jag haft samtal med redan, ni har varit väldigt duktiga. Denm här veckan fortsätter vi så klart. Även Maja har haft np i matematik. I matematik är ni fyra stycken som jobbar med uppgifterna tillsammans. Även Maja känner sig nöjd med de prov som hon har genomfört.
I svenska har vi gjort klart det förberedande arbetet och den här veckan kommer Kerstin börja att genomföra proven med er. I svenska är ni tre och tre som redovisar för varandra.
Nu har ni fått era skönlitterära böcker och börjat läsa. På tisdag kommer ni att få läsa färdigt första delen och därefter svara på frågor om just er bok. Det kommer att vara frågor på innehållet men också frågor där ni ska analysera och reflektera över det ni läst. Ni kommer också att ha boksamtal om er bok.
I Vilse ska alla bli klara med kapitel 4 till på onsdag. Då är det dags att gå igenom ett nytt kapitel. Så är du inte riktigt färdig så behöver du jobba hemma.
Grupp A kommer att ha hemkunskap på tisdag . Om du inte gjort uppgiften hemma att laga en måltid och att filma när du gör det, så fixa det till idag. 
Hemkunskap:     
 Sebastian, Petrea, Amanda, Fatima, Mazen, Harald, Heam, Melvin, Axel, Cassandra, Isak                                      
Grupp B har först musik på morgonen och jobbar sedan med Raggarömatte tillsammans med Maja. Ni har läxa till idag kapitel 6, uppgift 1-2 uppgift 3 gör du om du vil utmana dig själv.
måndag
GOTD
Du ska redovisa dagens GOTD hemma
Musik 11,00-11,40
tisdag
Raggaröläxa- kapitel 6
Hemkunskap grupp a
Musik grupp b
Luciaträning 11,00-11,40
onsdag
Vilse- kapitel 4 färdigt
torsdag
Språkvalsläxa- läxor finns på classroom i respektive språk
Idrott
fredag
 lyssna på kap 10  i din Magicbok. Du ska läsa och översätta texten hemma. Därefter ska du spela in dig själv när du läser och lämna in på Classroom.
Du har också 18 glosor i läxa.
Idrott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar